Dette er vår lille historie 
Erling og Øyvind Theodorsen vokste opp i bygda Skammestein, som ligger like ved Beitostølen. Som tenåringer flest hadde de ingen peiling på framtiden som skulle bringe dem tilbake til hjemtraktene. Fra Skammestein gikk de hver til sitt. Øyvind snuste seg frem til sin første kjøkkenjobb, mens Erling utdannet seg til snekker. Til tross for fasinasjon for ting i tre, interessen for brorens fag var stor nok til at Erling innimellom hjalp Øyvind på kjøkkenet. Tilslutt endte han opp på kjøkkenlinja, og derfra var ikke veien lang til jobbe som soussjef i Øyvinds kjøkken Seaside på Hamar. Øyvind har nå 35 års erfaring fra restaurant og hotell, og har jobbet over hele Norge. Han har i disse årene hatt stor interesse for mat og øl, og har tidligere vært kjøkkensjef for Ægir Bryggeri. Erling har 25 års erfaring fra hotell og restaurant. Han har vunnet prisen som "Årets Villmarkskokk" i 2001 og 2002.Han har også deltatt i finalen i NM i kokkekunst.

Det vi vil med denne bloggen er å dele oppskrifter, råd,, tips, bilder, inspirasjons, paring av øl/vin og mat. utstyr, arbeidsteknikker og ikke minst mat glede :) 



 

Kommentarer

Populære innlegg