Hjemmelaget Knekkebrød


 Sunne, smakfulle knekkebrød.

3,5 dl sammalt rugmel

3,5 dl lettkokt havregryn

1 dl hvetekli

2 dl solsikkekjerner

1,5 dl sesamfrø

0,5 dl linfrø

1 ts salt

7 dl kaldt vann


Bland sammen alle ingrediensene i en bolle og la det stå og svelle i 30 minutter.

legg bakepapir på stekebrett. Smør deigen utover med stekespade på 4 stekebrett. 

forvarm stekeovnen på 160 grader på varmluft. 

Set inn steke brettene og stek knekkebrødene i 10 minutter. ta ut knekkebrødene og skjer deigen opp med pizzahjul mens dem er myke. Set deretter knekkebrødene inn i ovnen igjen i 30 minutter.

 Ta de ut på nytt og bytt plass i ovnen. Da slipper du også ut litt fuktighet. Stek deretter videre i 30  minutter. Følg med på slutten av steketiden. Pass på så de ikke blir for brune.

Lykke til :) 

Kommentarer

Populære innlegg